Lördag

Hejhej! Sitter just nu på mitt rum och har grymt tråkigt.
Igår var jag på Friskis och Svettis med Emily, det var ett tag sen jag tränade. Så nu får man börja, snart ska vi skaffa gymkort och köra riktigt hårt, behövs verkligen för min del! Har glömt och blogg, så ni får ursäkta mig, haha men ska verkligen försöka. Men sen är det också tråkigt att skriva när jag inte har några läsare. Hoppas att fler kommer att besöka min blogg, då kommer jag att vara mer aktiv såklart.
Hoppas alla har en fortsatt trevlig helg. Kram :)

Söndag

Har märkt typ att de flesta av mina inlägg är med rubriken söndag haha. Har ingen aning om vad rubriken ska va så det blir oftast bara veckodagen typ. Hoppas alla har haft det bra, jag har det i alla fall. Var på Väla och shoppade igår, köpte en grymt snygg jacka & ett par vita byxor från Zara som jag har letat efter i typ ca hundra år. Och lite andra småsaker. Bild kommer senare! Ska nog gå och kolla på tv eller nåt så får ni ha en fortsatt bra söndagskväll. Kram :)

Bild från We heart it

Kallt

Man känner verkligen att hösten är på väg, blåsigt, kallt & regnigt. Men åh så mysig månad, bara sitta invirad i massa filtar och mysa med massa filmer & varmchoklad medan alla löv byter färg. Ser verkligen fram emot den här månaden, dock har jag aldrig gjort det innan haha, bara typ sommaren eller vintern.

Imorgon skulle det bli en ute dag istället för en inne dag, vandring i skogen med alla åttor nämligen, (typiskt att det ska vara när det är dåligt väder + i skogen..) -.- men känner mig lite förkyld och svag nästan hela dagen så får se om jag orkar hänga med. Men hoppas att alla ni andra är friska och glada och vi får hoppas på en underbar o mysig höst med massa varmchoklad. Kram! :)